Podczas III Kongresu MADE IN POLAND, który właśnie odbywa się w Berlinie, otrzymaliśmy nagrodę MADE IN POLAND przyznawaną za wpływ na kształt i rozwój polskiej gospodarki, stosowanie nowoczesnych technologii i wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań, inwestycje w kapitał krajowy i tworzenie coraz więcej miejsc pracy oraz współpracę z firmami niemieckimi. Nagrodę w imieniu naszej firmy odebrał Dyrektor Generalny Marcin Trojan. Nagrodzona została marka Xblitz. Kongres organizowany przez Polską Agencję Przedsiębiorczości ma na celu wyeksponowanie potencjału polskich producentów, którzy mają istotny wpływ na kształt i rozwój polskiej gospodarki w różnych gałęziach przemysłu. Nagroda MADE IN POLAND to dla naszej marki ogromne wyróżnienie i dowód znaczącej pozycji na tle polskich producentów na arenie międzynarodowej.
2022-06-08, 15:14