‼️ Konkurs ‼️
‼️ Konkurs ‼️ Na Instagramowym ? koncie @mama_spzoo do niedzieli trwa mrrrroczny ? konkurs z okazji Halloween ??? Zapoznajcie się z zasadami ➡️ https://www.instagram.com/p/B4PkxKAnE9C/ Weźcie udział w zabawie i wygrajcie jeden z trzech kijków selfie XBLITZ SL5 FLASH ⚡️ z którym zdjęcia wyjdą idealnie nawet w największym mroku❗️ Kijek selfie XBLITZ SL5 FLASH będący nagrodą dostępny jest w naszym sklepie internetowym ➡️ https://bit.ly/2BY0NuR #xblitz #sl5 #flash #kijek #selfie #selfiestick #halloween #konkurs #zabawa #nagroda #prezent #fun #instagram #mrok #kupujonline #zdjęcie #polska #kraków #warszawa #gadżety #gsm #bluetooth #telefon #smartphone #aparat #przebranie
2019-10-30, 16:48
‼️ Konkurs ‼️